ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ
Φίλιππος Σκυλοδήμος

Σκυλίτση 23
& Βούλγαρη 12
Πειραιάς

Τηλ: (210) 4226098
Fax: (210) 4226238
Κινητό: 6946743946

Email: info@mixanoxartiki.gr

Ταμειακές Μηχανές, Φορολογικούς Μηχανισμούς Σήμανσης, Ζυγούς, Τηλεφωνικές Συσκευές, Ανιχνευτές-Καταμετρητές Χαρτονομισμάτων-Κερμάτων, Μηχανές Γραφείου, Ετικετογράφους, Αναλώσιμα, Αξεσουάρ Η/Υ, Συσκευές Εξοπλισμών Καταστημάτων, Service.


Ταμειακές Μηχανές

Η ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ διαθέτει μια ποικιλία από ταμειακές μηχανές με τις οποίες μπορεί να καλύψει την ανάγκη κάθε επιχείρησης. Έτσι μπορεί να καλύψει κάθε κατάστημα λιανικής πώλησης, καταστήματα DELIVERY, πλανόδιους μικροπωλητές, βενζινάδικα, λαϊκές αγορές, περίπτερα και γενικά κάθε τύπο επιχείρησης που χρειάζεται ταμειακή μηχανή.

Οι μάρκες ταμειακών μηχανών που μπορείτε να βρείτε σε εμάς τις οποίες και υποστηρίζουμε είναι οι εξής:

ARCADIA, ASTERIAS, CASIO, CITIZEN, DATAPROCESS, DCR ASTERIAS, DELMAC, DL 80, DPS, ELCOM HANDY, FASY, HITEC, ICS, NATIONAL, OTTIMA, PBM, PROLINE, REGGINA, SAM4S, SAMSUNG, SHARP, SOLIDUS, SOLITUS, TEC

Για οποιαδήποτε μάρκα ταμειακής μηχανής δεν βλέπετε στην λίστα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς στα τηλ. 210 4226098 και 6946743946 για να σας ενημερώσουμε που μπορείτε να απευθυνθείτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ζυγοί

Στην ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από ζυγούς. Διαθέτουμε ηλεκτρονικούς ζυγούς για καταστήματα λιανικής πώλησης και για λαϊκές αγορές, ζυγούς ετικέτας για κρεοπωλεία, ζυγούς ακριβείας για χρυσοχοεία και φαρμακεία, ζυγούς για εργαστηριακή χρήση, πλάστιγγες, ζυγούς για οικιακή χρήση και γενικά μπορούμε να καλύψουμε τις περισσότερες κατηγορίες επαγγελμάτων που χρησιμοποιούν ζυγούς.

Μηχανές Γραφείου

Στην ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ θα βρείτε συσκευές FAX, αριθμομηχανές, κομπιουτεράκια είτε επαγγελματικής χρήσης είτε απλής ερασιτεχνικής χρήσης.

Ετικετογράφοι

Για την ένδειξη της τιμής ή την ημερομηνία παραγωγής και λήξης που απαιτείται σε κάποιες κατηγορίες προϊόντων μπορείτε να βρείτε σε εμάς μια ποικιλία από ετικετογράφους και αυτοκόλλητες ετικέτες.

Αναλώσιμα

Στην ΜΗΧΑΝΟΧΑΡΤΙΚΗ μπορείτε επίσης να βρείτε αναλώσιμα όπως χαρτοταινίες και μελανοταινίες ταμειακών μηχανών, χαρτί FAX, χαρτί φωτοτυπικό, μελανοταινίες κάθε τύπου για εκτυπωτές και FAX είτε γνήσιες είτε συμβατές, αυτοκόλλητες ετικέτες και μελάνια για ετικετογράφους, TONER για φωτοτυπικά μηχανήματα, αυτοκόλλητες ετικέτες για ζυγαριές, μηχανογραφικές ετικέτες κ.α. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για ξαναγέμισμα (αναγόμωση) μελανιών.

Για να παραγγείλετε κάποιο αναλώσιμο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210 4226098 και να πληροφορηθείτε για την τιμή και τον χρόνο παράδοσης του αναλώσιμου που επιθυμείτε. Για την παράδοση μπορείτε είτε να περάσετε εσείς από το κατάστημα μας, είτε να σας το στείλουμε εμείς στον χώρο σας ύστερα από συνεννόηση μαζί σας.

Συσκευές Εξοπλισμών Καταστημάτων

Προϊόντα όπως τυροτρίφτες, ζαμπονομηχανές, θερμοκολλητικά, κοπτικά τυριών και γενικά συσκευές τέτοιου τύπου μπορείτε να βρείτε στην επιχείρηση μας.

Υπηρεσίες Service

Η παροχή υπηρεσίας για κάθε συσκευή που αγοράζετε είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που σας παρέχουμε. Έτσι όταν αγοράζετε κάποιο προϊόν από εμάς σας εξυπηρετούμε δωρεάν κατά την διάρκεια της εγγύησης του εφόσον τηρούνται οι όροι αυτής. Επίσης για οποιαδήποτε βλάβη που έχει κάποια συσκευή σας, μπορείτε να την φέρετε στο κατάστημα μας αφού επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας στο τηλ. 210 4226098. Εμείς αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος θα σας ενημερώσουμε για το κόστος πριν την επισκευάσουμε ενώ αν χρειάζεται περαιτέρω έλεγχο και πρέπει το προϊόν να πάει στον κατασκευαστή ,το αναλαμβάνουμε εμείς ύστερα από συνεννόηση μαζί σας. Ακόμη σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά στα ταμειακά συστήματα που είναι μια ειδική κατηγορία, η επισκευή μπορεί να γίνει στον χώρο σας αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία σας με τεχνικό μας.

Στόχος μας είναι η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας .

Εμπορικές Εφαρμογές

Στην Μηχανοχαρτική μπορείτε να βρείτε Εφαρμογές που έχουν την δυνατότητα να καλύψουν τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όπως Μινι Μάρκετ,περιπτέρων, ψιλικών και γενικά εμπορικών επιχειρήσεων αναφορικά με την μηχανογράφηση τους καλύπτοντας αποθήκη, πελάτες/προμηθευτές, αξιόγραφα, όλα τα θεωρημένα παραστατικά, ΦΠΑ κλπ

Εφαρμογές Μαζικής Εστίασης

Επίσης σε εμάς μπορείτε να βρείτε Εφαρμογές που αφορούν επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, καφετέριες,κέντρα διασκέδασης, αναψυκτήρια, ψητοπωλεία, σουβλατζίδικα, ταβέρνες, πιτσαρίες, μεζεδοπωλεία και γενικά επιχειρήσεις μαζικής εστίασης.